BALIKESİR ERASMUS+ MESLEKİ EĞİTİM KONSORSİYUMUNDAYIZ...

Ayvalık Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yaptığımız başvuru kabul edilmiş olup, Kurumumuz 2021 Yılı Erasmus + Mesleki Eğitim Akreditasyon Konsorsiyumunda yer almaya hak kazanmıştır.

Konsorsiyumda 15 Eğitim Kurumu yer alacaktır.  Mesleki eğitim alanında oluşturulan konsorsiyum ile hazırlanan 4 yıllık plan doğrultusunda Mesleki ve Teknik eğitim Kurumlarında  öğrenim gören 106 öğrenci ile bu okullarımızda görevli 31 öğretmenin yurt dışı hareketliliklere katılması öngörülmektedir.

Ulusal Ajans tarafından finanse edilecek olan yurtdışı eğitim çalışmalarının, katılacak olan Öğretmen ve öğrencilerimiz için başarılı geçmesini temenni ederiz.

Konsorsiyumda yer alacak eğitim kurumları listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yayın: 07.05.2021 - Güncelleme: 07.05.2021 20:26 - Görüntülenme: 133